Soms wil je gewoon iets simpels maken, dat er toch homemade uitziet. Iets lekkers voor bij je biertje of wijntje. Een klein hapje als amuse of gewoon een snack voor tussendoor.
Deze komkommerhapjes zijn daarvoor perfect. Krokante, frisse komkommer in combinatie met romige, zachte guacamole. Een lekkere afwisseling tussen andere hartige snacks, als vegan bitterballen, toastjes met humus en olijven.

Ingrediënten
Verzamel de volgende ingrediënten:
- 1 komkommer
- 1 avocado
- 1/4 blok Greek Cheese van Violife
- 6 kleine tomaatjes of 1 grote tomaat
- 1 stengel bosui
- 1 tl citroensap
- peper en zout
Instructies
Maak de hapjes als volgt:
- Snijd de komkommer langs de lange zijde doormidden en haal de zaadjes eruit met een lepel; zo krijg je twee holle komkommerzijden.
- Snijd de komkommer in pakjes van circa 1,5 cm.
- Prak de avocado en snijd de tomaat en bosui in kleine stukjes, verkruimel de Greek cheese block. Meng alles onder elkaar en voeg tot slot peper, zout en citroensap toe.
- Verdeel het mengsel over de komkommer bootjes.