Ho ho ho holymoly de kerst staat voor de deur! En dat vind ik fantastisch. Lampjes, de kerstboom, cadeautjes, jolly dolly kerstmuziek en natuurlijk eten. Daar draait het allemaal om; samen genieten van al het lekkers.
Mijn niet-vegan moeder opperde het zelf; laten we het hele diner veganistisch maken.
Dit word mijn eerste vegan kerst. Vorig jaar aten we thuis al volledig vegetarisch en de jaren ervoor hadden we meerdere (vlees en niet-vlees) opties. Het lijkt alsof we hier samen (onbewust) naartoe gewerkt hebben.
Mijn niet-vegan moeder opperde het zelf; laten we het hele diner veganistisch maken. Zo leuk dat ze mij (en mijn zus) hierin steunt! Een leuke uitdaging voor ons om een heerlijk diner te bereiden. Dat betekent proefkoken, uitproberen en recepten uitschrijven.
Het recept van deze artisjokken is echt heel simpel, lekker en budget-proof!
De komende twee weken zal ik mijn ideeën met jullie delen! Wie weet eet jij straks ook een dinergang veganistisch. 😉
Verzamel de volgende ingrediënten: Indien je verse artisjok gebruikt bereidt deze dan als volgt: Ga nu verder (of begin, indien je artisjok uit blik neemt) met onderstaande stappen: Dit gerecht is perfect als voor- tussen of bijgerecht! Serveer het met een schijfje citroen.
Ingrediënten
Instructies