Sinds de eerste zonnestralen heb ik lentekriebels! Het liefst trek ik al de korte broek aan. Misschien iets te voorbarig?
Op mijn bord kan een tikkie zomer in ieder geval geen kwaad. Ik maakte pannenkoekjes van kokosbeslag en topte het af met vers fruit en kokosyoghurt. Een heerlijk ontbijtje welke ik at na het sporten!
Vind je het omslagtig om voor één ontbijtje aan het bakken te gaan; maak er dan in een keer wat meer. Je kunt ze later opeten, bijvoorbeeld voor ontbijt de volgende dag of als lunch.
Onderstaand recept is dan ook voor twee porties. Je kunt het recept uiteraard halveren wil je een portie maken.
Verzamel het beslag de volgende ingrediënten: Verzamel voor de toppings: Maak de pannenkoeken als volgt: Eet smakelijk! Wil je de pannenkoekjes bewaren? Laat ze afkoelen en bewaar ze vervolgens afgesloten in de koelkast.
Ingrediënten
Instructies