Een ontbijtje in de ochtend vind ik echt onmisbaar. Het moment van ontbijten verschilt, door de weeks doe ik dat op kantoor en in het weekend meestal wat later op de bank, in bed of aan de keukentafel.
Vaak maak ik er dan een feestje van. Niet alleen voor de maag, maar ook voor het oog. Een voedzaam en kleurrijk ontbijtje, dat voelt pas echt als een goed begin.
Ik ben een superleuke samenwerking aangegaan, namelijk met Allnuts. Iedere maand zal ik zo’n twee post plaatsen (op Instagram en/of mijn blog) met producten van Allnuts. Deze samenwerking past perfect bij mij, bij Allnuts verkopen ze namelijk allerlei soorten (biologische) noten, (gedroogde) vruchten, pitten, zaden, granen, melen, chocolade, nougat en kruiden. Een walhalla voor mij.
Toen ik mijn eerste bestelling binnenkreeg heb ik letterlijk de dag erna dit ontbijtje gemaakt. Ik was zo benieuwd naar de gevriesdroogde frambozen. Inmiddels kan ik je vertellen dat ze erg lekker waren in dit ontbijt. Het gaf een extra zuurtje en krokantje!

Ingrediënten
Verzamel de volgende ingrediënten:
- 150 gram sojayoghurt
- 1 el frambozenjam
- 2 el (krokante) muesli
- 2 el kersen op siroop
- 1 el gevriesdroogde frambozen
Instructies
Maak de bowl als volgt:
- Doe de sojayoghurt met frambozenjam in de blender en mix tot beide goed gemengd zijn en doe dit in een kom.
- Verdeel de muesli over de rand en doe de kersen aan de andere kant. Top af met de gevriesdroogde frambozen.

Enjoy! Wanneer je dit ontbijtje meeneemt kun je de frambozen beter los meenemen en op het laatst erbij doen.