Zullen we allemaal wat lekkers meenemen? Ja leuk idee! En vervolgens schiet je een dag van te voren toch in de stress. Wat ga je in hemelsnaam voor veganistisch hapje maken?
Dan zijn deze wrapjes echt een uitkomst. En toch wat anders dan die worteltjes met humus (ook lekker hoor ;)). Het enige wat je hoeft te doen aan voorbereiding is de groenten snijden en deze roosteren in de oven. Daarna is het een kwestie van rollen maar!
Ik kies bewust voor de paprika- en wortelwraps van Nofairytales angezien ik de smaak ervan heel goed bij de vulling vind passen en de textuur lekker vind. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor normale tarwe tortillawraps. Je zou nog geroosterde pijnboompitten kunnen toevoegen als twist of kies voor tomaat en avocado als aanvulling.
Als je de Oatly haverspread niet kunt vinden kun je gerust een alternatief gebruiken. Denk aan plantaardige haver fraiche, Violife cream of zelf vegan mayonaise.


Ingrediënten
Verzamel de volgende ingrediënten:
- 1 pak paprika wraps en/of 1 pak wortelwraps (in totaal 6 wraps)
- 1 paprika
- 1 aubergine
- 1/2 courgette
- 3 el vegan pesto
- 3 el haverspread (ik gebruik deze)
- een flinke hand spinazie
- 2 el Italiaanse kruiden
- 1 el olijfolie
Instructies
Maak de wrapjes als volgt:
- Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius en snijd de paprika in repen, de courgette en aubergine in dunne plakken. Marineer de groenten met de olie en Italiaanse kruiden.
- Rooster de groenten circa 20 minuten in de oven. Meng ondertussen de pesto met de haverspread.
- Neem een wrap en besmeer deze met het pestomengsel. Beleg het midden van de wrap, van boven naar beneden met de geroosterde groenten, voeg een klein handje spinazie toe en rol de wrap op. Snijd in kleine, gelijke stukjes. Herhaal dit voor alle wraps.

Enjoy! Smaakt heerlijk bij een glaasje witte wijn.
Deel jouw resultaat!
Ga jij dit recept maken? Deel vooral het resultaat! Dat kan via Instagram: tag @growingintothefuture in jouw foto of gebruik de hashtag #growingintothefuture. Vind ik leuk! Ik deel je post in mijn stories en highlight.