Dit recept is ideaal voor wanneer je een wat specialer ontbijt, uitgebreide brunch, snack of lekker toetje wil maken. Je kunt de wafeltjes namelijk voor al deze doeleinden gebruiken;) Ze zijn vegan en glutenvrij!
De bedoelde hartjes vormen dan een grote lap wafel of juist een zielig driehoekje. Herkenbaar?
Wafeltjes zijn snel klaar en makkelijk te maken. Het enige dat je nodig hebt is het beslag en een wafelijzer. De struggle die ikzelf altijd ervaar is dat ik vaak te weinig of net teveel beslag in het apparaatje doe. De bedoelde hartjes vormen dan een grote lap wafel of juist een zielig driehoekje. Herkenbaar?
Niet herkenbaar? Tips zijn welkom!
Je haalt uit dit recept 4-5x vijf kleine wafeltjes (ruim voldoende voor 2 personen).
Verzamel de volgende ingrediënten: Lekker als topping: Zet het wafelijzer vast klaar voor gebruik; laat hem opwarmen. Ik at de wafeltjes als ontbijt met sojayoghurt, mandarijn en pure chocolade! Ook lekker erbij; een bolletje (vegan) ijs, rood fruit en warme jam of gebakken banaan.
Ingrediënten
Instructies